Elinstallationer Eskilstuna

Bossman Eltech – elinstalltioner Eskilstuna

Behöver du hjälp med elinstallationer

Välkommen till Bossman Eltech AB, som är till för alla som är i behov av elinstallationer i Eskilstuna. För oss är det viktigt med noggrannhet och att alla kunder blir helt nöjda med allt det arbete som de får hjälp med.

Mångårig erfarenhet

Våra elektriker har alla arbetat inom branschen i flera år och har en stor yrkeskompetens inom alla förekommande områden. När du vänder dig till oss ser vi alltid till att ge alla all den hjälp som efterfrågas. Vi arbetar alltid med fokus på kvalitet och säkerhet, för att du ska få ett resultat som håller i längden.

Alla får hjälp!

Alla som behöver hjälp med elinstallationer i Eskilstuna får hjälp. Det innebär att oavsett om du är en privatperson eller representerar ett företag eller en bostadsrättsförening, så får du den hjälp som du behöver. Du kan både få hjälp med ett litet projekt och ett projekt som är litet större. Alla kunder lika viktiga och våra medarbetare brinner för att göra allt för kunderna. Som privatperson kan du få göra rotavdrag, läs mer HÄR.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mera om hur Bossman Eltech AB:s elektriker kan hjälpa dig inom el och dylikt, så är det inga problem. Du kontaktar bara företaget, vilket smidigast sker via kontaktformuläret som du kan fylla i genom att klicka här.

PRIVATPERSONER

Vi utför alla typer av service och elinstallationer till privatpersoner.
Allt från att byta ett vägguttag till nyinstallation av el i din bostad.

ELINSTALLATIONER

Vi projekterar och designar din elinstallation och hjälper dig med allt från komplettering av ett vägguttag till en total installation i din villa.

LARM

Av oss kan du få hjälp att installera inbrottslarm som kopplas till valfri larmcentral. Vi kan också hjälpa dig med brandlarm.

SERVICE/FELSÖKNING

Vi utför alla typer av elservice. Våra servicebilar är alltid fyllda med material och verktyg för att snabbt kunna hjälpa dig.

ELTEST

Det är också viktigt att göra en elbesiktning innan du köper hus eller bostadsrätt.

Elinstallationer Eskilstuna

Gratis offert

Gratis offert är någonting som vi alltid erbjuder våra potentiella kunder. Du kan sedan i lugn och ro fundera på om du vill anlita oss eller inte.

Bossman Eltech AB     |     0708 - 65 65 00     |     info@bossman-eltech.se

Bossman Eltech AB
0708 - 65 65 00
info@bossman-eltech.se